Alya's Followers

Wednesday, December 2, 2009

Pinkyfrogshop Giveaway Day


salam auntie lina... ingat kt alya lagi tak??? mommy kite ada beli beanie hat ngn visor hat kt auntie dlu.... comel giler... sampai skrg kite pakai lg tau... auntie lina ada buat giveaway "pinkyfrogshop giveaway contest" sampai esok..... auntie ada kedai jual macam2 barang baby handmade special dr auntie lina... jom la singgah2 ke kedai auntie ni.... pinkyfrogshop....



setelah mommy kite dok belek2 blog auntie... mommy kite berkenan la ngn booties auntie... especially ngn MISS CHINESE BOOTIES.... walawey cute giler... kite baru nak belajar jalan ni... mmg cute la kalu pakai kt kaki kite ni... ada chance ke auntie nak buatkan utk kite ek??? heheheh

see dh ckp dah... cute kt kaki kakak dhiacoco... cute jugak la kt kaki kita.... nak satu nak satu... harap2 ada aaa rezeki kita ek...

harap2 ada la rezeki kite kali ni... AMIN..
semoga business auntie makin maju... AMIN...