Alya's Followers

Thursday, December 10, 2009

My First Giveaway from Ayu

Giveaway lagi... hehehehhe

kalini dianjurkan oleh Puan Ayu.... tarikh tutup giveaway ni pada 15 dec 09... ish x lama je lagi ni... so utk kawan2 mommy... jgn tgu2 lagi... kang x sempat.... Puan Ayu buat giveaway ni sempena dgn 4th anniversary (3rd dec 09) dan juga birthday dier (6th dec 09)... agak2 berapa la umur puan ayu ni yer...

mommy dh jenguk blog puan ayu ni... semua hasil kerja puan ayu ni mmg cantik2 semuanyer... hasil kerja tangan yg halus...(bukan mengampu yer)... mommy mmg jenis yg menghargai semua crafter2 nyer hasil kerja tgn especially org melayu la.... mommy jeles... walaupun dh ada 2 org anak (sepasang gitew.... lg aku jeles....)... tp still ada masa buat2 craft ni... mmg jeles... mommy ada alya jer... pun still x terkejar dgn hobi yg ada skrg... rasanyer dh tiba masanyer kot mommy nak belajar decoupage ni... puan ayu boleh ajarkan ker? hehehehe....

bila dah jenguk2 blog puan ayu ni... ya ampun...mata mommy terus tertangkap kat satu kerja tangan puan ayu ni... adeh terus NAK.... hehhehehe kecik btol dunia ni yer... wall plaque yg puan ayu buat utk kak min... utk anak2 dier kot... alya dah zahra.... nama anak mommy lak alya zahra... kecik btol dunia kan... hehhehe...


hehhehehe comelkan kalu plaque ni tergantung kan dinding pintu bilik alya zahra...

bestnyer jd puan ayu... ada hobi yg boleh mendatangkn duit... best sungguh... kalula puan ayu boleh buat class mengajar deoupage ni kan best (ke dh ada? kot mommy yg x tau).... ke boleh buatkan tutorial mudah utk mommy ikut... kan best...semoga menjadi panduan kt semua yg ada hati nk blajar tp x sure nk start dr mana.... hehhe...

p/s harap2 ada aaa peluAng mommy yer... thx....

2 comments:

Ayu said...

salam miss lina...

1st of all ayu nak ucapkan t.kasih coz sudi join giveaway ayu.

psl kelas decoupage tu mmg ada yg request but so sorry lom boleh diadakan coz keadaan tak brp m'izinkan buat masa ni.tp klu nak tutorial thru online/email...boleh je,takde masalah.

klu betul b'minat..insya-Allah ayu leh ajar setakat mana yg ayu tau.pape hal nnti email la ayu ye.

MissLina said...

wsalam... orite... nanti boleh la contact yer... teringin nak blajar decoupage ni... tp xde guru... hehehhe