Alya's Followers

Friday, November 13, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori A

salam... contest kalini dedicated special for mommy n daddy kite... diaorg ada lebih 1000 keping gmbr kawin... so mmg sesuai la nak join contest ni...
contest ni dianjurkan oleh "Seindah Butterfly".... kalu nak tahu lebih lanjut... ke sini yer... sebelum tu meh kita upload dulu banner contest ni...cute kan banner contest ni...cute sgt... (statement mengampu ni... heheheh)..

Auntie ni buat contest ni semperna 2nd wedding anniversary dier...hmm mommy ngn daddy kita pun tgh tgu 2nd anniversary diaorg... mcm janji jer... contest ni abes 6th Dec 2009 ni... dan ngn jayanyer disponsor oleh auntie Iela (tokey shawl tau).... shawl dier lawa2 melatoop... kebaboom.... ehhehehe....

so mari kita check.. mommy kita dah buat blom semua yg auntie ni soh buat....
  1. Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor - sudah
  2. Masukkan kami lam BLOGLIST kowang - sudah
  3. Letak BANNER kat entry dan sidebar blog dan link ke entry contest - sudah
  4. Buat entry lam blog guna tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A - sudah
  5. Upload gmbr kawin mommy yg sgt sweet...... - sudah
  6. story morey pasal mommy ngn daddy - sudah jugak
  7. Makesure gmbr daddy ngn mommy masa kawin la - sure laaa...
  8. terjah blog auntie iela dn pilih 3 shawl utk mommy - sudah
  9. Tinggalkan link entry dlm comment box entry contest. - sudah
so u olws ngn auntie sure nak tgk kan gmbr mommy ngn daddy kiter... so meh kita upload...

nama mereka: Puan Alina Abu Bakar dan En Mohd Zarin Abd MAlek
tpt ni: kt stesen keretapi kluang.... sanggup tu mommy dok panjat kepala gerabak tu... ehhehe...

mommy ngn daddy jumpa masa they all study kt UPM... diaorg ni study computer science.... nak dijadikan cerita.... subjek wajib masa tu... C++... dan mommy kita lak.. dgn jayanyer dpt C+ utk 1st semester punya exam... so mommy kita dgn selambernyer ushar daddy kita.. sbb masa tu daddy kita antara few student yg dpt A... A tau... daddy teror bab coding2 ni... semua org tau... so dr situ.. mommy ngn daddy study sesama... daddy tlg mommy bab2 programming ni... sampai mommy kita abes belajar... selepas keje 3 tahun.. mommy ngn daddy pun kawin... hehhe kalu nak cerita panjang lebar... mau buat novel... hikhikhik..


mommy kita jugak dah terjah blog auntie khayra yang sponsor hadiah ni... so kite listkan shawl yg sememangnyer menjadi idaman mommy dr dlu lagi...
  1. funky arabian
  2. stripes : funky
  3. 2 tone shawl series..
tuan rumah jugak nak sponsor ole2 dr Abu dhabi... oye oye... syokz abes...
harap2 auntie pilih mommy kita sbgai pemenang... AMIN...

1 comment:

:: butterfly :: said...

salam..
sy dah terjah dah tp lupe nk tinggal jejak kot..sorry hehe
mekasih memeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)