Alya's Followers

Friday, November 13, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B

Thanks to auntie tuan rumah utk contest ni... dgn jayanyer buat 2 contest dlm satu masa... kalini kite nak cuba pulak ngn contest ke 2....

contest ke2 ni pulak auntie buat semperna besday kak ecah pd 1 nov lalu... contest ni abes jugak pada 6th dec 09 ni... so mommies2 kt luar... jom aaa join... " Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B.... kita letak banner contest dlu yerk...

kalini kita nak cerita dlu pasal auntie CUDA dlu yer...

apa yg menarik tertariknyer... auntie ni pun suka felt craft... ha sama la ngn mommy kita.. tp mommy kita buat felt hair clip... leh tgk sini... hikhikhik tlg promote mommy sat aaa... bila tgk blog auntie... perh tertarik menarik.. kitaenak jugak... harap2 kite leh menang aaa... auntie... kita dh pilih mana baju yg kita nak... boleh mtk 3 design kan.... kan... kita nak t-shirt color merah... pepe design auntie nak buat...
  1. utk kite (princes)
  2. utk mommy kite (queen)
  3. utk daddy kita... (King)
kalu menang.. leh pakai masa birthday kita bulan january ni... yuhooo... AMIN....

pastu tuan rumah juga nak bg hadiah misteri dr abu dhabi... yahooo... best best kalu menang ni...

meh kita check btol x mommy kite dh buat semua yg auntie mtk...
  1. Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor - sudah
  2. Masukkan blog auntie lam BLOGLIST kite - sudah
  3. Letak BANNER kt entry dan sidebar blog dan link ke entry contest - sudah
  4. Buat entry lam blog guna tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B - sudah
  5. upload gmbr kite dan citer sikit pasal kite... - sudah
  6. mommy jgn lupa letak nama ngn umur tau- sudah
  7. terjah auntie CUDA punya blog n pilih mana2 design yg kite suka - sudah
  8. Tinggalkan link entry lam comment box entry contest. - sudah
so gmbr yg kite nak pertaruhkan kali ni....

nama kite : alya zahra mohd zarin
umur kite : 10bulan++ (11th January 2009)

kan dh kate... mommy kita pun suka felt... kita ni officially model cilik mommy kiter... tp skrg mommy tgh bz... xde masa nak buat felt lg... huhuhuh... kita ni lahir 11th January 2009... sama birthday ngn tok ti tau... kita lahir Csec.... sbb mommy kita tensen masa ujung2 pregnancy dlu... tetiba dpt darah tgi... skrg ni... kita dah ada 2 btg gigi... dah harap2 dpt ler lesen L dlm seminggu dua ni... AMIN... hobby kita makan... tgk tv...

Auntie... harap2 ada rezeki kita la yer... amin...

1 comment:

:: butterfly :: said...

ok, tengkiu ye
n gudlak ;)