Alya's Followers

Friday, November 13, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

Salam.... lagi satu contest utk pagi ni... sungguh2 mommy kite ni... ni dh tahap xde keja la ni kan.. heheheh... Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 ni dianjurkan oleh auntie sitisifir10.... uppsss... auntie siti kata kena letak...Siti Sifir's Supernova Share-Out Space jugak... hikhikhik... yolaaaa auntie... dh letak dh ni... jelas dan nyata ni... sebelom tu... meh kita letak dlu... banner contest ni yerk...


mommy kita ckp kena join cpt2... biasa mommy sure terlmbt nak join mana2 contest... baget bz... huhuhuh... contest ni abes 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)..

contest auntie ni jugak dpt sponsor dr auntie sari.... auntie ni pun ada anak dara yg comey lote. mcm kite.. auntie ni jual CD tau... mommy saya baru nak berjinak2 nak pakaikan saya CD ni.... heheheh rasa2... auntie nak kasi CD ek kt para pemenang? alya nak... alya nak... boleh ke auntie...?

pepe pun.... mari kita tgk..syarat2 yg mommy kita kena buat....
  1. Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kite adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space - done
  2. kite ni baby gegerl... baru berumur 10 bulan... mommy letak 1 gmbr jer.. kalu nak tgk lagi... auntie siti g ke sini dan sini yerk... kita bnyk gmbr toncot ni.... hehehhe - done
  3. Letakkan banner baby gegerl auntie ni kt sidebar... - done
  4. Letak tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry kite ni - done
  5. ni peringatan kt mommy kite ni.. kena rajin singgah... bagi komen kalu nak menang... hikhikhik... tuan rumah kata kena rasuah dier... heheheh - done (nanti mommy buat yer)
  6. Tinggalkan komen ye mommy.... - done
so... gmbr yg nak mommy kite upload ni... baru diambil last sunday... kt midvalley... kita dok temankan pak ucu kita cari baju keje... hehehhe

walaupun auntie x mtk... nak g tau gak...:)

nama kite : alya zahra mohd zarin
umur : 10 bulan++...

harap2 kita boleh la menang yer...

p/s tocang kita tegak la auntie... x senget... boleh ker???

2 comments:

sari said...

salam mommy alya...
untie sari dah tgok tocang alya..ader 2 lagik ekk...
nama alya pun sama ngan anak untie tapi alya tu dah besar sgt...dah xnak tocang2 dah..hehe
gud luck yer alya..

Mommy Alya said...

wsalam...

Thx auntie... hehhehe harap2 ada aaa rezeki kiter... AMIN...